/var/www/vhosts/consellscomarcals.cat/httpdocs/barcelona/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Garraf | Comarques de Barcelona

Garraf


Celebrar vint-i-cinc anys de la  constitució de Consells Comarcals a Catalunya es necessariament fer mirada enrere i prendre en consideració el paper que han fet els Consells Comarcals  en la vertebració del país. Un paper que s’ha anat consolidant i ha anat agafant força d’acord amb les singularitats i necessitats dels nostres ajuntaments. De fet aquesta es l’essència dels Consells Comarcals: la cooperació , el treball en xarxa, la suma per a la generació i prestació de serveis  per a la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de cada una de les nostres comarques. Una governança al servei de les persones.

També es moment per a reafirmar el paper dels Consells Comarcals i per a reclamar per al futur una millor definició de l’organització territorial, les competències, l’organització i el finançament. Una defensa que hem de fer conjuntament amb els ajuntaments de Catalunya i qüestionant tot allò que suposo – per una suposada racionalització –  de retallada de drets i serveis que els ajuntaments han prestat  a la seva ciutadania.

Bona feina i millor futur.

Juan Luis Ruiz
President del Consell Comarcal del Garraf

President: Juan Luis Ruiz López
Web: www.ccgarraf.cat
Territori: 185,1 km2
Municipis: 6
Capital: Vilanova i la Geltrú
Població: 146.609 habitants
PIB (milions d’euros): 2.715,3
Demarcació: Barcelona

El Garraf, a la costa, és una de les tres comarques que constitueix el territori del Penedès i la que té més població absoluta i relativa. A inicis de la dècada dels 80, els municipis del Garraf, en ocasions conjuntament amb els de l’Alt Penedès, van engegar diversos instruments de col·laboració intermunicipal, bàsicament en l’àmbit de la recollida i tractament de residus i del cicle de l’aigua, però també en l’àmbit dels serveis a les persones i de dinamització econòmica. Així, quan es constitueixen els consells comarcals el 1988, les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès ja tenien experiència en la mancomunitat per a la gestió de serveis. El president del Consell Comarcal del Garraf és Juan Luis Ruiz López

Quins han estat els encerts dels consells comarcal en aquests 25 anys?

N’hi ha molts d’encerts però en primer lloc destacaria les competències delegades que s’estan exercint. Des de les beques menjador i transport escolar als serveis socials concertats entre els municipis menors de vint mil habitants. Ara bé, els consells comarcals hem anat una mica més enllà oferint serveis que no pertoquen per competència. Aquesta és una qüestió important: la cooperació que s’ha fet al territori fruit de la voluntat dels ajuntaments que han volgut que un ens supramunicipal com és el consell comarcal lideri i coordini determinades polítiques comunes, des de qüestions de promoció econòmica, cultural, patrimonial o fins i tot esportives.

De què se sent més satisfet?

Em sento molt satisfet d’un projecte que vam dur a terme l’estiu de 2013. Una de les competències delegades que tenim els consells comarcals és, precisament, la relacionada amb les beques menjador. Fem un esforç important i considerable perquè el finançament és inadequat, perquè arriba tard i perquè, en tot cas, cada vegada són més les necessitats dels ciutadans. Però què ens va passar? Les beques menjador duren fins que dura el curs escolar. Per tant, el mes de juny aquests alumnes se’n quedaven sense. Malauradament cada vegada són més els nens i nenes que l’únic àpat en condicions que fan al dia és el de l’escola. Així que el Consell Comarcal del Garraf va decidir conjuntament amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Càritas que una empresa distribuïdora d’aliments pogués garantir els àpats durant els mesos d’estiu. D’això em sento satisfet. Ara em consta que tant la Generalitat com la Diputació de Barcelona també volen participar en aquest projecte.

El consell comarcal ajuda al sentiment de pertinença de la comarca?

Al Garraf aquest sentiment, sincerament, no existeix. No existeix un sentiment de sentir-se garrafenc. Segurament perquè la comarca va néixer com va néixer. Quan hi va haver en els anys 80 el debat sobre la distribució comarcal a Catalunya, eren molts els que pensaven que hi havia d’haver una comarca única del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. No va prosperar per una qüestió de capitalitat. Vilafranca del Penedès havia de ser capital d’alguna cosa i Vilanova i la Geltrú havia de ser capital d’alguna altra cosa. Finalment, els responsables polítics d’aquell moment van decidir crear les dues comarques. Per tant, sentiment de comarca existeix relativament, aquesta és la veritat. A més, pel que fa al sentiment de pertinença de comarca hi ha un altre factor. Hi ha un municipi molt potent que és Vilanova i la Geltrú, però també hi ha un altre municipi molt potent que és Sitges i un altre de molt potent que és Sant Pere de Ribes, que han crescut, que per ells mateixos ja donen serveis i no necessiten entitats supramunicipals. Per tant, això fa que es desdibuixi molt el sentiment de comarcal. Això no treu que no haguem estat capaços de liderar i dur projectes comuns a la nostra comarca.

Pel que fa a infraestructures, la comarca del Garraf està en una situació geogràfica estratègica. No obstant això, no estan satisfets.

És cert que estem a mig camí entre Barcelona i Tarragona, a vint minuts de l’aeroport de Barcelona, a quaranta minuts del port de Barcelona i del centre de Barcelona, a trenta minuts del port de Tarragona i a mitja hora de Manresa amb la nova C-15. Però alhora ens sentim, també, una mica maltractats en qüestions d’infraestructures al nostre territori. I aquesta és una posició unànime al Garraf per part de totes les formacions polítiques i de tots els consistoris. La comarca del Garraf és, aquest any, la penúltima comarca en inversió per habitant, amb només 24 euros per habitant i a més a més, se li suma el peatge, tant el de Vallcarca com el de Cubelles. Peatges que, a més, cada any van augmentant de tarifes. Això fa que siguem un territori que tenim una certa desavantatge comparativa respecte altres territoris. És a dir, anar i tornar de Barcelona per la C-32 costa 13 euros, una animalada. Anar per la C-31, que són tot costes, no és una alternativa. Si es vol ser competitiu, per a què hi hagi empreses que s’instal·lin a la comarca, perquè el port de Vilanova pugui exportar i puguin arribar vaixells amb mercaderies, s’ha de ser competent. I el peatge fa que no ho siguem perquè a les empreses els suposa un cost addicional. També és un sobrecost per a totes aquelles famílies que vulguin venir al nostre territori a passar un cap de setmana o un diumenge a dinar als nostres restaurants o a visitar els nostres museus. Som conscients que el peatge no es pot eliminar perquè hi ha una empresa que va fer una infraestructura, se li ha de retornar la inversió i, a més, ha de guanyar diners per que sinó no seria una empresa. Però creiem que el peatge no és just.

El Garraf és una de les comarques més castigades per la crisi. Ha tingut una pèrdua més intensa de l’ocupació, amb caigudes superiors al 5%, per sobre de la mitjana de la demarcació barcelonina. Que cal fer de cara el futur?

Clarament, nosaltres som de les comarques que més hem patit aquesta maleïda crisi. Això parteix del propi model productiu i econòmic de la nostra comarca, basat principalment en la construcció i les empreses secundàries al voltant de la construcció. Sempre hem tingut índex d’atur per sobre de la mitjana catalana i ara estem exactament igual. El territori va fer una reflexió ja fa uns en la qual s’evidenciava la necessitat d’una aposta conjunta per part de totes les institucions públiques i entitats privades del territori per poder tirar endavant un nou model productiu i poder vendre el territori més enllà del que és l’àrea metropolitana. En aquest sentit es va crear l’Agència de Desenvolupament Comarcal, una agència que crec que està funcionant prou bé. Això ha requerit que el Consell Comarcal cedís competències i deixés de fer promoció econòmica. És aquesta agència la que tira endavant projectes compartits. De fet, ara estem elaborant un document que vol marcar les línies estratègiques de futur. Una passarà per potenciar la cultura i el patrimoni del Garraf com a motor econòmic. Això, evidentment, va lligat amb la gastronomia i l’enoturisme, un projecte que compartim amb l’Alt Penedès. També hem de veure de quina manera som capaços de fer que el port de Vilanova sigui receptor de creuers petits. A la comarca del Garraf l’únic municipi que té un índex d’atur molt inferior no només a la mitjana del Garraf sinó a tot Catalunya és Sitges, que està entorn el 9%. És evident que tot el Garraf no pot tenir la potencialitat de Sitges o de Vilanova i la Geltrú o de Sant Pere de Ribes. Però els municipis més petits també tenen altres atractius. Olivella, per exemple, té un parc natural. Cubelles pot potenciar la figura de Charlie Rivel. Tenim camí per fer.

Comments (93)

 1. Советские автомобили: 6 марок, которые вошли в историю в Советском Союзе.

  Вы думаете о некоторых классических автомобилях , чтобы выйти из советской эпохи это легко построить образ лесопиления стереотипа советских автомобилей; своего рода скучный, функциональный автомобиль, который выглядел и чувствовал себя очень похожим на другие модели. Хотя в какой-то степени это может быть правдой – нужно сказать, что большинство советских моделей автомобилей были не совсем захватывающими – в производстве советских автомобилей было гораздо больше, чем это. Их дизайн отражает слияние западного автомобильного дизайна и чего-то по-настоящему советского, и ясно, что автомобили, сделанные в Советском Союзе, являются настоящими коллекционными вещами сегодня и будут иметь непреходящее увлечение. В этой статье мы расскажем о некоторых крупных советских производителях и моделях автомобилей, а также познакомим вас с Ладой, Волгой, Зилом, Уазом, Газом и Москвичем.
  http://www.kflfdfp.blogspot.com/2019/11/kflf.html

 2. История даркнет маркета Hydra onion началась в уже далеком 2015 году, и Гидра закономерно зашла на замену тогда еще популярного проекта RAMP. Молниеносно она получила любовь и уважение посетителей своим удобством, а также понятным дизайном и асболютной анонимностью.
  Плюс ко всему, активно работала реклама этого проекта и о нем узнало огромное количество людей, посещающих youtube. Теперь многие знают о том, что существует криптомаркет в Даркнете -Hydra, на котором можно заказать лобые запретные товары и получить необычные услуги.

  Чтобы попасть на сайт Гидра онион
  магазин гидра – https://hydratoweb.store

 3. Здравствуйте. Предлагаю Вашему вниманию трастовые домены-доноры с высокой посещаемостью для размещения ссылок Вашего сайта у нас.
  Все сайты качественные, без фильтров и санкций со стороны поисковых систем. Присутствуют на биржах ссылок miralinks, gogetlinks и других.

  Разместив у нас сайт Вы получите:

  – хороший траст
  – нулевой уровень заспамленности сайтов
  – более 400 000 уникальных посещений в месяц
  – цены ниже чем на биржах ссылок
  – максимально быстрое размещение
  – все ссылки индексируются поисковыми системами
  – гарантия на вечное размещение ссылки
  – ссылки размещаются на видном месте, без всяких хитростей

  Более детальную информацию Вы сможете посмотреть по ссылке на google документ ниже:

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CMbZ0ohfiiz9719zIl_uB_3uwzzfL7UwrrCcphDOWl8/edit?usp=sharing

 4. Trade various altcoins conveniently and securely including
  Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Lightcoin, Neo, etc
  One step to create a trading account. $60 registration bonus for first 1000 customers.
  No ID or personal information required. Get it Now. Powerful Charting Engine.
  Types: No Overloads, Up to $60 Trading Bonus, 24/7 Customer Service.
  Join us CryptoTeo.com

 5. Thanks for your post. What I want to point out is that when you are evaluating a good on the net electronics store, look for a web page with total information on important factors such as the personal privacy statement, safety details,

 6. Предлагаем Вам участие в высокодоходном бизнесе с быстрой окупаемостью – строительство жилой и коммерческой недвижимости в областных городах Республики Беларусь.
  Собран собственный пул проверенных подрядчиков по строительству и поставщиков материалов.
  Сумма инвестиций от $ 200 000 до $ 10 000 000, в зависимости от проекта.
  Срок реализации проектов 12-36 месяцев.
  Быстрый старт выбранного проекта, поэтапное финансирование, полный контроль и прозрачная система работы. Бизнес-план на каждый проект отвечающий международным стандартам.
  Доходность инвестиций 10-50% годовых.

  Условия участия :
  1. Инвестиции осуществляются посредством продажи долей юридического лица-Заказчика строительства, владеющего правами на зем. участок, проект, все разрешения; Возможно частичное и полное участие в проекте. Полная продажа девелоперского проекта.
  2. Сумма инвестиций рассматривается от $ 200 000 до $ 10 000 000, Деньги, Банк гарантия, и др;
  3. Срок инвестиций 12-36 месяца;
  4. Промежуточные выплаты;
  5. Доходность инвестиций 10-50% годовых.
  Подрядная организация – Опыт строительства домов 20 лет.

  Разные варианты входа и выхода в проект, 100% гарантия возврата вложений, подробности оговариваются
  в индивидуальном порядке.
  Большой и успешный опыт в сфере строительства жилых комплексов, ряд проектов реализовано.

  Инвест.компания Республики Беларусь

  Телефон: +375293629000

  er12!

 7. Автопром в России
  Автомобильное производство является важной отраслью в России , в которой занято около 600 000 человек, или 1% от общей рабочей силы страны. В 2018 году Россия произвела 1767674 автомобилей, заняв 13-е место среди стран-производителей автомобилей в 2018 году, и на ее долю приходится 1,8% мирового производства. Основными местными брендами являются производители легковых автомобилей АвтоВАЗ и ГАЗ , в то время как КамАЗ является ведущим производителем тяжелых транспортных средств. Одиннадцать иностранных автопроизводителей ведут производственную деятельность или строят свои заводы в России.
  https://dfpkflf.blogspot.com/2019/11/auto.html

 8. невзирая для низкую достоинство, товар повинен совмещать отменное качество и хорошо собран;Словосочетание “офисная обстановка” чрезвычайно обобщённое и его следует структурировать и систематизировать. Обычная офисная хозяйство давно уже не способна прибавлять эффективность, давать работник настрой, наставлять на новые достижения. Также часто комбинируют дерево со стеклом или металлом.выгодно подчеркивать и гармонировать с внутренним дизайном офиса;Запевало вид мебели обязан быть компактным, функциональным и удобным. Особа, что заботится о своей репутации, может купить мягкую мебель ради офиса с учетом исходных материалов, стиля и показателей комфорта. Ежели помещение хорошо освещается естественным светом из большого оконного проема, то эстетично в нем будут смотреться строгие классические краски черные, темно-коричневые, для светлом тож белом напольном покрытии. Это практично и удобно чтобы работающих. Следовательно подбирая обстановка ради офиса, нуждаться всегда начинать с рабочих столов. То в настоящее сезон овальные и круглые варианты для столов и тумбочек набирают популярности. Часто офисная обстановка имеет серый шерсть и его оттенки. Цветовое оформление. Когда мебель в офисе неудобна, то она способствует нарушению привычного хода рабочего процесса. офисная обстановка
  диван прямой

  Любая общество нуждается в качественной и плодотворной работе сотрудников. Как и элементы интерьера в частном доме, которые отражают особенности личности, вкус и впечатление стиля владельца, офисная мебель должна показывать настроение бизнеса, силу духа и личностные качества предпринимателя. Наша работа – это выше другой дом.Исключая таких важных атрибутов якобы шкаф, стол и тумбочка, ради создания эргономичного комфортного рабочего места, следует уделить внимания и вторичным элементам офисной мебели – кресло и стул, поскольку основную доза времени батрак офиса проводит в сидячем положении.Чаще только, большинству людей все равно, ровно внешне выглядят все парковые скамейки близко дома, однако около этом вдали не безразлично вдруг смотрится мебель в собственном доме. Интерьер в таких местах обычно хорошо освещается и разбавляется приятными чтобы буркала деталями: картинами, фотографиями из жизни компании, интересными и ненавязчивыми рекламными плакатами. Некоторый молодые компании пытаются сэкономить присутствие её покупке, покупая устаревшую офисную мебель сиречь мебель, бывшую в употреблении. Это и правильно подобранная офисная обстановка, и все другие элементы, которые размещаются в офисе. Для офис выглядел современно, позволительно выбрать комбинированный вариация: примерно, столешница одного цвета, а боковые панели – другого.Наиболее важная исключение хорошего компьютерного стола – эргономичный дизайн. Длинные коридоры с вереницей дверей, за которыми находятся офисы компаний и фирм. Вещество, из которого она изготовлена, и фурнитура должны скрываться прочными и износостойкими.

 9. My website:

  [url=https://israelnightclub.com/%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99/]נערות ליווי[/url]

 10. GeorgiaVonVertesGuefe

  Der Mörder spricht: Interview Bennet Vertes

  Ein Paukenschlag: Nachdem letzte Woche der Killer-Daddy Laszlo Vertes von Sikorsky Rede und Antwort stand, hat sich jetzt überraschend der Mörder Bennet Vertes von Sikorszky bereiterklärt, ein Interview zu geben. Eine Sensation: Die Mörder-Bestie Bennet von Sikorszky spricht erstmals in der Presse!

  Was wird der Mörder sagen? Gesteht er die Tat ein? Hat die Haft ihn verändert? Hat er eine Botschaft für seine Opfer? Ist er noch Mensch oder schon Monster? Exklusiv: Die Beste in Menschengestalt, der Mörder Bennet Vertes stellt sich unseren Fragen!

  Das Gericht erteilt zügig die Genehmigung, unser Reporter Rochus Ache darf 2 Stunden mit ihm in einer kleinen fensterlosen Zelle im Keller der geschlossenen Psychiatrie verbringen.

  Dienstagabend, unser Reporter steigt in Begleitung von 6 Beamten hinab in die Katakomben des eidgenössischen Sonderstrafvollzuges für geistig abnorme Rechtsbrecher. Hier sitzen die Schlimmsten der Schlimmen, oft bis ans Ende ihrer Tage: Perverse Serienkiller, verrückte Frauenmörder, wirre Amokläufer, fanatische Terroristen. Kriegsverbrecher und Kindermörder – kurz: der Abschaum der Eidgenossenschaft. Ganz hinten am Ende eines langen gemauerten Ganges werden drei schallisolierte Stahltüren hintereinander auf- und sorgsam wieder zugeschlossen. Und da sitzt er plötzlich: Der verurteilte Mörder Bennet Vertes von Sikorszky begegnet uns in Fussfesseln, mit fusseligem Bart, einem Topfhaarschnitt, in einem Ganzkörperanzug aus Papier, den er wegen Selstmordgefahr tragen muss. Er sitzt an einem Holztisch im Licht einer flackernden Glühbirne und schielt neugierig in unsere Richtung, vor ihm ein Glas warme Milch.

  Lesen Sie heute, wie der Mörder von Vertes seine Taten rechtfertigt und was er über Reue, Schuld, Vergebung und die Schweizer an sich denkt:

  R.A.: Bennet, wie geht es Dir heute?

  B.V.: Gut und schlecht gleichzeitig. Ich muss zwar nicht 12,5 Jahre im Knast hocken, aber ein paar Jahre sinnlose Therapie sind doch dasselbe. Mann, ich will hier raus! Ich bin vollkommen unschuldig!

  R.A.: Du stehst bis heute unter Beobachtung wegen Selbstmordgefahr.

  B.V.: Ja, so ein Schwachsinn! Als ob ich mir etwas antun würde! Eher tue ich jemand anderem etwas an!

  R.A.: Denkst Du oft an Dein Opfer A.M.?

  B.V.: Ja, er erscheint mir täglich in meinen Träumen. Ich kann ihn nicht vergessen. Manche Träume kann ich aber nicht recht deuten.

  R.A.: Zum Beispiel?

  B.V.: Letzte Woche träumte ich, dass A. ein Alien mit grünem Gesicht wäre…was hat das bloss zu bedeuten?

  R.A.: Da Du jetzt verurteilt bist, kannst Du vollkommen offen sprechen. Wie war das damals mit A.? Was ist an dem Abend passiert?

  B.V.: Am Abend kamen A. und unser Lieblingsdealer Arjani zu mir nach Küsnacht. Wir haben jede Menge Koks gezogen. Arjani musste dann noch zu einem anderen Kunden. A. und ich sind dann in die Stadt gefahren in irgendeinen Club. Ich war so benebelt, ich weiss heute gar nicht mehr, welcher Club das gewesen ist. Dann sind wir wieder nach Küsnacht. Dort hat A. immer wieder versucht, mich zu küssen. Ich habe das abgewehrt, weil ich überhaupt nicht schwul bin. Als ich dann kurz auf dem Sofa eingenickt bin, hat er mein Geschlechtsteil herausgeholt und es in den Mund genommen. Stell Dir das mal vor, Du wachst auf, und ein fremder Mann lutscht an Deinem Geschlechtsteil! Ich würde wütend und habe ihn weggestossen und angeschrien. Dann hat er den Kerzenleuchter meines Vaters genommen und mich damit attackiert. Ich wurde noch wütender, weil ich weiss, wieviel dieser Leuchter meinem Vater bedeutet und dass er nur eine Leihgabe ist. Dann ist A. versehentlich ausgerutscht und in den Glastisch und den Kerzenleuchter gefallen. Er ist so unglücklich gefallen, dass er den Kerzenleuchter im Mund stecken hatte. Alles war voller Blut, und er bewegte sich nicht mehr. Ich war total geschockt und hatte Angst! Ich habe versucht, ihn wachzurütteln, aber er war schon tot.

  R.A.: Bennet, diese Story steht im krassen Widerspruch zu den Feststellungen des Gerichts.

  B.V.: Dieses Gerichtsverfahren war doch ein abgekartetes Spiel! Ich wurde benutzt!

  R.A.: Was kannst Du über Mitgefangene im Gefängnis sagen?

  B.V.: Nur Gutes! In der Nachbarzelle sass zeitweise der aus den Medien bekannten Kampfsportler “Carlos” beziehungsweise Brian, wie er in Wirklichkeit heisst, das ist ein ganz feinsinniger, hoch emotionaler, intelligenter junger Mann, den die Justiz zu Unrecht verfolgt. Dann kam auch noch Nidal Baumgartner zu uns, der sass 2 Zellen weiter. Er ist ja auch aus den Medien bekannt, weil ihm versehentlich sein Sportwagen abgebrannt ist. Hat echt Spass gemacht mit den beiden, wir haben rund um die Uhr Mist gemacht! Ich habe beiden meinen Anwalt, den Meili, vermittelt, damit sie auch ihr öffentliches Ansehen wieder geraderücken können. Wenn wir mal alle 3 draussen sind, treffen wir uns, das wird ein Spass!

  R.A.: Und hier in der Therapie?

  B.V.: Hier sitzen nur Irre und Bekloppte. Ausser mir natürlich. Man verblödet hier. Es ist geistig so lähmend, dass man gar nicht unterscheiden kann, wer hier Therapeut und wer Insasse ist.

  R.A.: Wie läuft die Therapie?

  B.V.: Naja, die mache ich nur proforma, um Haftlockerungen zu erhalten und schneller rauszukommen. Die Therapeuten sind ziemlich dumm und sehr leicht hinters Licht zu führen. Denen kann man alles erzählen. Hat bisher gut funktioniert. Die denken wirklich, ich will von den Drogen und den Parties weg. Dabei sehne ich mich nach nichts mehr als nach einer guten Nase Kokain und tagelang Party!

  R.A.: Du weisst schon, dass dieses Interview veröffentlicht wird? Nicht dass Du Dich um Kopf und Kragen redest.

  B.V.: Ich will nur offen sein! Und mal ehrlich, nach allem, was ich erlebt habe, habe ich vor nichts mehr Angst!

  R.A.: Thema Frauen.

  B.V.: Die vermisse ich sehr. Ich hatte seit Jahren keinen Sex mehr, kannst Du Dir das vorstellen? Ich träume nur noch von nackten Frauenkörpern und wie sie sich anfühlen. Wenn ich rauskomme, nehme ich mir, was mir zusteht!

  R.A.: Eine beängstigende Vorstellung, bedenkt man Deine Verurteilung wegen Vergewaltigung!

  B.V.: Vor mir muss keiner Angst haben – solange er sich nicht mit mir anlegt oder sich mir in den Weg stellt. Mit meiner Ex schreibe ich schon wieder Briefe, wir wollen uns in London wiedersehen. Ich hoffe auf ein geiles Sex-Wochenende!

  R.A.: Deine Geschwister leiden ziemlich stark unter den Vorfällen.

  B.V.: Ach….dazu will ich nichts sagen. Oder doch, was soll’s… Also die Kyra ist eben das Nesthäkchen der Familie, die kann nichts ohne Mami. Total unselbständig! Und Georgia…was soll man zu der sagen, die ist wirklich nicht so helle, die hat einfach kein Gehirn. Die haben mich nur 2 x im Gefängnis besucht und total schlechtgemacht. Auch meine Muttef, die hat mich nie geliebt, der war ihre Karriere immer wichtiger als ich.

  R.A.: Und Dein Vater? Er steht ja trotz der Vorfälle zu Dir, sagte er letzte Woche im Interview.

  B.V.: Daddy ist cool! Er steht zu 100% hinter mir. Er würde mir alles verzeihen, auch einen Massenmord! Wenn er erstmal von meiner Mutter geschieden ist, machen wir zusammen Business in Ungarn! Ich studiere ja schon nebenbei Immobilienmanagement im Fernstudium. Nidal und Carlos beziehungsweise Brian arbeiten dann auch für uns, das ist schon abgemacht!

  R.A.: Was fällt Dir ein, wenn Du an den alten Bennet denkst, Dein altes Leben?

  B.V.: Ich höre himnlisches Gelächer, wenn ich dran denke, wie ich war. An das Rätsel, das ich lebte und den Korb, den ich nicht sah.

  R.A. Mit Verlaub, das klingt sehr krank. Was denkst Du über Schuld, Reue und Vergebung?

  B.V.: Alles nur Splitter im Treibsand meiner Seele!

  R.A.: Wie bitte?

  B.V.: Ich überlasse der anderen Seite ihre Gefühle und respektiere diese Gefühle, aber ich mache sie mir nicht zu eigen.

  R.A.: Möchtest Du an Deine Opfer, deren Familien, oder an die Schweizer Bürger generell eine Botschaft richten? Deine Taten haben ja hohe Wellen geschlagen.

  B.V.: Nochmals: Es gibt keine Opfer, da die Vorwürfe total erlogen sind. Ich verlange eine Entschuldigung von den Familien der sogenannten Opfer. Und die Schweiz – dieses wunderschöne Land krankt an seinen Bürgern, einem aus Inzucht entstandenen hinterlistigen Bergvolk. Den Schweizern, die sich über mich das Maul zerrissen haben, kann ich nur sagen: Ich verachte Euch, verlasst die Schweiz, das ist mein Land! Wartet nur, bis ich rauskomme!

  Das Interview führte unter Exklusiv-Reporter R. Ache.

  ANMERKUNG DER REDAKTION: Der Vorsitzende Richter hat unserem Reporter ein zweistündiges Interview mit dem Verurteilten genehmigt. Weder Vertes noch seine Familie erhalten für das Interview ein Honorar. Wir drucken das Gespräch mit Vertes in voller Länge. Die Antworten fordern zum Widerspruch heraus. Bei der Kürze der Zeit waren aber spontane Einwände oder Korrekturen an den Aussagen von A.s Peiniger nicht möglich. Auch da nicht, wo der Befragte in Larmoyanz und Selbstmitleid ausweicht.

  Bennet Sikorsky ist ein Mörder.
  Bennet von Sikorsky Mörder.
  Bennet Sikorszky ist ein Mörder.
  Bennet von Sikorszky Mörder.
  Bennet Vertes ist ein Mörder.
  Bennet von Vertes Mörder.
  Bennet Sikorsky (Immobilien) ist ein Mörder.
  Bennet von Sikorsky (Immobilien) Mörder.
  Bennet Sikorszky (Immobilien) ist ein Mörder.
  Bennet von Sikorszky (Immobilien) Mörder.
  Bennet Vertes (Immobilien) ist ein Mörder.
  Bennet von Vertes (Immobilien) Mörder.

  Die Killer-Braut: Catherine Vertes von Sikorszky, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine Vertes von Sikorsky, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine von Sikorszky, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine Sikorszky, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine Sikorsky, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine Sikorszky Vertes, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine Sikorsky Vertes, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine von Vertes, Verwandte des Mörders
  Die Killer-Braut: Catherine Vertes, Verwandte des Mörders

  Die Killer-Mutter Yvonne Vertes von Sikorszky verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer Mutter Yvonne Vertes von Sikorsky verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne von Sikorszky verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne Sikorszky verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne Sikorsky verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne Sikorszky Vertes verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne Sikorsky Vertes verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne von Vertes verhöhnt das Mordopfer!
  Die Killer-Mutter Yvonne Vertes verhöhnt das Mordopfer!

  The killer speaks: Interview Bennet Vertes

  A bang: After Sikorsky’s murderer daddy Laszlo Vertes answered questions last week, the murderer Bennet Vertes von Sikorszky has now surprisingly agreed to give an interview. A sensation: The killer beast Bennet von Sikorszky speaks for the first time in the press!

  What will the killer say? Does he admit the act? Did the imprisonment change him? Does he have a message for his victims? Is he still human or already monster? Exclusive: The best in human form, the killer Bennet Vertes answers our questions!

  The court gives swift approval, our reporter Rochus Ache is allowed to spend 2 hours with him in a small windowless cell in the basement of the closed psychiatry.

  Tuesday evening, our reporter, accompanied by 6 officers, descends into the catacombs of the Swiss federal penitentiary for mentally abnormal lawbreakers. Here are the worst of the worst, often to the end of their days: Perverse serial killer, crazy murderers, crazy gunman, fanatical terrorists. War criminals and child killers – in short: the scum of the Confederation. At the very back of the end of a long brick corridor, three sound-insulated steel doors are opened one after the other and carefully closed again. And there it sits suddenly: The condemned murderer Bennet Vertes von Sikorszky encounters us in shackles, with a fuzzy beard, a pot haircut, in a body suit made of paper, which he must wear because of Selstmordgefahr. He sits at a wooden table in the light of a flickering light bulb and squints curiously in our direction, in front of him a glass of warm milk.

  Read today how the killer von Vertes justifies his actions and what he thinks about remorse, guilt, forgiveness and the Swiss:

  R.A .: Bennet, how are you today?

  B.V .: Good and bad at the same time. Although I do not have to squat for 12.5 years in jail, but a few years senseless therapy are the same. Man, I want to get out of here! I am completely innocent!

  R.A .: You are still under observation because of suicide.

  B.V .: Yes, such a nonsense! As if I would do something to me! Rather, I do something to someone else!

  R.A .: Do you often think of your victim A.M.?

  B.V .: Yes, he appears daily in my dreams. I can not forget him. But I can not quite interpret some dreams.

  R.A .: For example?

  B.V .: Last week I dreamed that A. was an alien with a green face … what does that mean?

  R.A .: Since you are now doomed, you can speak completely openly. How was that at the time with A.? What happened that evening?

  B.V .: In the evening A. and our favorite dealer Arjani came to Küsnacht. We pulled a lot of coke. Arjani then had to go to another customer. A. and I went to the city to some club. I was so dizzy, I do not even remember which club that was. Then we are back to Küsnacht. There A. always tried to kiss me. I fended it off because I’m not gay at all. When I then briefly nodded on the sofa, he has pulled out my genitals and put it in the mouth. Imagine that, you wake up, and a strange man sucks on your genitals! I would get angry and pushed him away and screamed at him. Then he took the candle holder of my father and attacked me with it. I became even more angry because I know how much this candlestick means to my father and that he is only a loan. Then A. accidentally slipped and fell into the glass table and candlestick. He fell so unhappily that he had stuck the candlestick in his mouth. Everything was full of blood, and he stopped moving. I was totally shocked and was scared! I tried to shake him awake, but he was already dead.

  R.A .: Bennet, this story is in stark contradiction to the findings of the court.

  B.V .: This court case was a gekartetes game! I was used!

  R.A .: What can you say about your fellow prisoners?

  B.V .: only good! In the neighboring cell was sitting at times the media known martial artists “Carlos” and Brian, as he is called in reality, that is a very subtle, highly emotional, intelligent young man, whom the judiciary wrongly persecuted. Then Nidal Baumgartner came to us, who sat 2 cells further. He is also known from the media, because he accidentally burned his sports car. It was really fun with them, we did crap around the clock! I gave both of them my lawyer, the Meili, so that they could also regain their publicity. When we are all 3 outside, we meet, it will be fun!

  R.A .: And here in therapy?

  B.V .: Only crazy and crazy people are sitting here. Except me, of course. You are stupefied here. It is mentally so debilitating that it is impossible to tell who this therapist is and who the inmate is.

  R.A .: How is the therapy going?

  B.V .: Well, I’m only proforma to get relaxation and get out faster. The therapists are pretty stupid and very easy to fool. You can tell them everything. Has worked well so far. They really think I want to get away from the drugs and the parties. I do not long for anything more than a good nose cocaine and days of party!

  R.A .: You already know that this interview will be published? Not that you are talking about your head and neck.

  B.V .: I just want to be open! And honestly, after everything I’ve experienced, I’m not afraid of anything!

  R.A .: topic women.

  B.V .: I miss that very much. I have not had sex for years, can you imagine that? I only dream of naked women’s bodies and how they feel. When I come out, I’ll take what I’m entitled to!

  R.A .: A scary idea, considering your conviction for rape!

  B.V .: No one has to be afraid of me – as long as he does not mess with me or get in my way. I’m writing letters again with my ex, we want to meet again in London. I hope for a great sex weekend!

  R.A .: Your siblings suffer a lot from the incidents.

  B.V .: Oh …. I do not want to say anything about that. Or, well, what the hell … So the Kyra is just the nest hook of the family, they can not do anything without a mum. Totally dependent! And Georgia … what can you say to that, it’s really not that bright, it just does not have a brain. They only visited me twice in jail and made them totally bad. Even my mother, who never loved me, was always more important to her career than me.

  R.A .: And your father? He’s standing by you despite the incidents, he said in an interview last week.

  B.V .: Daddy is cool! He is 100% behind me. He would forgive me everything, even a mass murder! Once he is divorced from my mother, we do business together in Hungary! By the way, I already study real estate management in distance learning. Nidal and Carlos and Brian work for us as well, that’s already settled!

  R.A .: What comes to your mind when you think of old Bennet, your old life?

  B.V .: I hear pagan laugh when I think of how I was. The mystery that I lived and the basket that I did not see.

  R.A. With good faith, that sounds very sick. What do you think about guilt, remorse and forgiveness?

  B.V .: Everything just splinters in the quicksand of my soul!

  R.A .: How please?

  B.V .: I leave your feelings to the other side and respect those feelings, but I do not embrace them.

  R.A .: Do you want to send a message to your victims, their families, or the Swiss citizens in general? Your actions have made waves.

  B.V .: Again: There are no victims, because the allegations are totally lying. I demand an apology from the families of the so-called victims. And Switzerland – this beautiful country suffers from its citizens, an outrageous mountain folk born of inbreeding. I can only say to the Swiss, who have torn up their mouths: I despise you, leave Switzerland, this is my country! Just wait until I get out!

  The interview was conducted by exclusive reporter R. Ache.

  NOTE FROM THE EDITOR: The Presiding Judge approved our reporter for a two-hour interview with the convicted person. Neither Vertes nor his family receive a fee for the interview. We print the conversation with Vertes in full length. The answers challenge to contradict. In the short time, however, spontaneous objections or corrections to the statements of A.s Peiniger were not possible. Also not where the respondent dodges in lewdness and self-pity.

  Bennet Sikorsky is a murderer.
  Bennet from Sikorsky murderer.
  Bennet Sikorszky is a murderer.
  Bennet from Sikorszky murderer.
  Bennet Vertes is a murderer.
  Bennet von Vertes murderer.
  Bennet Sikorsky (real estate) is a murderer.
  Bennet von Sikorsky (real estate) murderer.
  Bennet Sikorszky (real estate) is a murderer.
  Bennet von Sikorszky (real estate) murderer.
  Bennet Vertes (real estate) is a murderer.
  Bennet von Vertes (real estate) murderer.

 11. Сплошной обман, предназначенный для хищения денежных средств клиентов
  Всем доброго времени суток! Необходимо предупредить о ензура]компании, которая работает в связке с несколькими консультационными центрами по Москве и не только. Менеджеры консультационных центров упорно и очень настойчиво уговаривают внести неподготовленных клиентов деньги на «личный счёт», оперируя посулами о большой и гарантированной прибыли, выдаче всех документов – от договора до платежно-кассовых. Но! Это все только ДО внесения денежных средств. Как только клиент вносит денежные средства, он теряет над ними контроль. Его менеджер на просьбы вывести средства уже не реагирует, а наоборот уговаривает внести большее количество денежных средств. Если клиент отказывается, и четко намерен произвести вывод, особенно, если он знает, как это сделать – то ему очень быстро – в течение очень короткого времени рисуется слив, иногда делается это в течении примерно 15 минут, пока клиент не успевает добраться до компьютера и грамотно оформить заявку на вывод. Очень частые случаи слива средств в ночные часы, когда клиент спит, и не может заблокировать торговлю. Если клиенту не объяснили КАК правильно делать заявку на вывод средств, где и что отключить и заблокировать, эту нужную информацию клиенту намеренно не рассказывают, ему обнуляют счёт в течении примерно 2х месяцев, но как правило быстрее. Каждая история клиента – прямое доказательство продуманной ензура]схемы – сначала человеку говорят одно – сулят гарантированную прибыль, обещают сохранность вложенных средств и их страховку, обещают, что все будет удобно для клиента и прочие обещания надежности всего для клиента и гарантии. На деле, когда клиент переведёт денежные средства, вывести их ему уже не дают! Не редки случаи, когда клиенты, не зная как сделать заявку на вывод, просят помочь вывести средства, но им ни в коем случае этого не дают. Как в моем личном случае – менеджер Фридман (в прошлом по паспорту, а новым клиента представляющимся уже), даже пошёл на обман- когда я настоятельно уговорила принять меня в офисе для оформления заявки на вывод средств – он все время бегал куда-то с телефоном, и после сказал, что он сделал заявку на вывод, хотя по времени это было невозможно. И даже не дал заполнить реквизиты для вывода, и сославшись на срочную занятость, выпроводил из офиса. Через неделю выяснилось, что заявки на вывод моих денежных средств конечно не было… а менеджер перестал выходить на связь… у всех клиентов алгоритм обмана подобный – упорные уговоры, дорогая атрибутика, грамотная терминология – для замыливания глаз и введения в заблуждение клиентов- как только клиент переводит деньги, его пытаются путём показа небольшой прибыли, которую не выводят, а используют для убеждения клиента внести ещё большую сумму. Если клиент отказывается, ему без всякого его участия обнуляют счёт и ставят перед фактом отсутствия денежных средств на «его счету». На самом деле деньги даже не выводятся на рынок, а остаются на подконтрольных счётах компаний. Клиенту после обнуления или предлагается ещё внести средства или прощаются, предоставляя ему кучу ложной информации с целью отвадить, претендующего на возврат своих денежных средств, клиента. Почитайте другие отзывы о компании – есть сайты, где оставляют реальные отзывы клиентов, а не проплаченные штатных пиарщиков, предназначенных для введения в заблуждение. Будьте бдительны и осторожны! – ни в коем случае не отдавайте представителям свои деньги, сначала почитайте по-больше информации об этой компании и отзывы о ней. Также выясните – есть ли лицензия ЦБ у компании для законной брокерской деятельности. А ни при каких обстоятельствах свои деньги не отдавайте! Иначе вы их просто потеряете!

 12. Hi there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.Is it very hard to set up your own blog?I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.I’m thinking about creating my own but I’m

Leave a Comment